16 de novembre de 2018

El PDeCAT estrena un nou local comarcal a Igualada

L’agrupació comarcal del PDeCAT a l’Anoia va inaugurar ahir dijous al vespre un nou local, amb la presència del president del PDeCAT, David Bonvehí, la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, el president de la Diputació, Marc Castells, i l’ex-vicepresidenta del govern català, Joana Ortega, a més de diversos representats públics municipals de la comarca.

Tant Bonvehí com Castells van remarcar la importància de tenir bons locals, especialment a les capitals de comarca, per tal d’estar a prop dels ciutadans. En el cas del local estrenat ahir, que està situat a l’Avinguda Barcelona amb carrer Òdena, el president del PDeCAT va voler fer una similitud entre el local i el que representa el partit, segons ell “a peu de carrer, transparent i un lloc on debatre i prendre decisions”.

Per la seva banda, el president del PDeCAT a Igualada, Daniel Roig, es va dirigir a militants i simpatitzants del partit a fer-se seva la seu.

L’actualitat política catalana també va ser tema de conversa en l’estrena. David Bonvehí va mostrar el seu compromís amb seguir endavant amb totes les conseqüències amb el procés en què es troba el país.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: