El musical “Somriures i llàgrimes” arriba aquest diumenge, en català, al Teatre Municipal l’Ateneu
E

23 d'octubre de 2015

somriures_llagrimes.jpg

El musical en català Somriures i llàgrimes arriba aquest diumenge, 25 d’octubre, a les 18h, al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada. L’espectacle, programat conjuntament per la regidoria de Promoció Cultural i el grup Xarxa d’Igualada, comptarà amb la col·laboració de la coral Els Verdums. L’activitat s’inclou en el programa Cultura en Família de l’Ajuntament d’Igualada i forma part de la programació estable de teatre, música i dansa, amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona. Les entrades es podran comprar el dissabte, dia 25, de 19 a 20h, i el diumenge, des d’una hora abans a la taquilla del teatre. La resta de dies, al Punt d’Informació Cultural i Turística, al c/ Garcia Fossas, 2.
Somriures i llàgrimes és un musical que ha marcat la història d’aquest gènere teatral que, gràcies a la pel·lícula protagonitzada per Julie Andrews, ha conviscut amb moltes famílies durant cinquanta anys. Una companyia de vint-i-cinc cantants, actors i músics, representen una versió sincera i emocionant d’aquest musical. Un espectacle ple de música, coreografies, molts somriures i alguna llàgrima.
Com és ben sabut, es tracta d’un musical emblemàtic, dirigit a un públic familiar de totes les edats que fa somriure els més petits amb melodies tan conegudes com Do-re-mi o My favourite things i fa emocionar els grans i els no tan grans, amb una història que té un rerefons polític i dramàtic.
En aquesta primera versió en català del conegut musical The Sound of Music, els papers protagonistes són interpretats per coneguts actors de l’escena del teatre musical a Catalunya, com Albert Muntanyola, Xavier Ribera-Vall, Maria Torras, Marta Torras, Enric Cusí i Dani Claramunt, acompanyats per un repartiment amb set nens, un cor i una orquestra de sis músics.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?