El Monbus Igualada comença l’any amb victòria

15 de gener de 2019

Les vacances de Nadal no han servit precisament per descansar pel Monbus Igualada. L’equip no ha deixat de treballar per arribar a un alt nivell a la segona part de la temporada i així ja ho va demostrar aquest passat dissabte. El C.B. Martorell era un rival molt perillós, ja que encadenava 7 victòries consecutives i igualava així la millor ratxa de la lliga en quant a victòries seguides que va aconseguir l’Igualada en els 7 primers partits de la temporada.

L’equip aprofitava el Nadal per refer-se de les últimes ensopegades i la força de grup
tornava a fer evident que aquest 2019 els de l’Anoia seran un rival molt dur.
Els igualadins arribaven al partit amb la baixa important de Miki Stobart, però el grup es
mostrava totalment ambiciós per aconseguir la primera victòria de l’any. El partit
començava amb un Igualada impecable que aconseguia un parcial de 11-2 només
començar. El joc dels igualadins era molt fluid en atac trobant situacions de llançament
acompanyades d’un alt percentatge d’encert i molt cohesionats en defensa, permetia
tancar el primer quart amb 25-9.

El Martorell, com ja es temia, arribava al partit amb una dinàmica molt positiva i va
aixecar el parcial d’aquest primer quart amb un parcial de 3-7, seguidament d’un 0-8 i
que acabaria amb un 9-20 al final del segon quart per ajustar el marcador al descans 34-
29. Un segon quart complicat pels igualadins que havien d’ajustar-se per problemes de
faltes tant en el joc interior com en la direcció de joc.

El tercer quart començava amb un Martorell molt endollat que anava de pujada i
aconseguia empatar el partit a 35 en els primers cinc minuts de quart. Els igualadins
només havien anotat 10 punts en els últims 15 minuts. L’alternança al marcador es
mantenia fins al final del tercer quart el qual s’arribava amb 49-48 pels locals.

Tornava a ser un partit a cara o creu pels igualadins. Però el grup va treure caràcter i no
hi va haver ni un sol jugador que tirés la tovallola, tot l’equip va sumar i va aportar per
tirar el partit endavant i així un parcial de 8-0 només començar donava el primer
avantatge per endur-se al partit als locals. Aquest parcial s’ampliava arribant al 66-51, en
cinc minuts el parcial era de 17-3. L’Igualada ambiciós i amb caràcter seguia amb la
mateixa intensitat obtenint un màxim avantatge de 22 punts. Després d’un últim quart
d’escàndol, acabava el parcial amb 35-17 i s’arribava al resultat final de 84-65.

La propera jornada dona peu a l’inici de la segona volta de la competició. El rival del
Monbus C.B. Igualada serà el Mataró-Feimat, rival molt complicat que visitarà Les Comes
aquest dissabte a les 17:45. El partit a Mataró va acabar amb victòria igualadina