El Monbus CB Igualada arrenca la Lliga Catalana EBA amb mal peu

12 de setembre de 2022

MONBUS CB IGUALADA 64
IBERSOL CB TARRAGONA 78

Aquest passat diumenge, el Monbus CB Igualada disputava el segon partit de pretemporada corresponent a la Lliga Catalana EBA contra el CB Tarragona, després de perdre el primer partit dijous passat a la pista del Navàs.

En el primer període, després del triple inicial dels blaus, el conjunt de Tarragona va començar a dominar en el marcador gràcies sobretot a l’encert des de la línia de tirs lliures. El conjunt igualadí no aconseguia trobar un joc d’atac fluid que permetés accions fàcils de llançament. Al finalitzar el parcial era de 15 a 19.

En el segon període, els dos equips van estar molt encertats en el llançament. Tot el que s’aconseguia sumar en atac, costava després mantenir-ho en defensa. El CB Tarragona atacava amb contundència, però aquest parcial se’l va acabar enduent l’Igualada per 22 a 21. Al descans s’arribava amb el marcador ajustat, 37 a 40.

_noise _blur

En el tercer període, els tarragonins van sortir més intensos en defensa i amb ganes de posar distància al marcador. Un parcial de 2 a 14 posava la màxima diferència a l’electrònic, 39 a 54.  Els visitants podien anotar amb comoditat, des de la línia de tirs lliures, gràcies a la gran quantitat de faltes personals xiulades en contra del conjunt igualadí. Al final dels 30 primers minuts, 49 a 62. Els visitants acabarien el partit llançant més del dobles de tirs lliures (13 per 31).

En el darrer període, el joc es va igualar, els locals van poder millorar el nivell defensiu deixant als visitants en la mínima puntuació del parcial (16). Tot i intentar-ho i posar tot el possible damunt la pista per a poder capgirar el marcador, el partit va acabar emportant-se’l l’equip tarragoní per 64 a 78.

El proper partit del conjunt igualadí serà dissabte 17 de setembre. El partit correspondrà a la tercera jornada de la Lliga Catalana EBA i l’enfrontarà al CB Valls a les 18:30h al Pavelló de Les Comes d’Igualada.