El Mercat del Pla d’Òdena celebra diumenge el primer aniversari

47

El Mercat del Pla d’Òdena celebra aquest diumenge el seu primer aniversariamb una festa i la inauguració d’un pàrking. Així, el dia començarà amb xocolata amb xurros per a tothom, tallersinfantils i a les 12 del migdia se sortejarà un vol en avioneta entre totes les persones que hagin realitzat una compra durant el matí.
D’altra banda, i com a platfort de l’aniversari, s’inaugurarà un pàrking per als visitants del mercat, concretament al carrer Lleida número 37. L’emplaçament té capacitat per a uns 30 vehicles aproximadament i estarà obert tots els dies de la setmana.
El Mercat del Pla va néixer sent l’únic mercat de diumenges de la Conca d’Òdena i ara també és l’únic de la comarca, després que tanqués el de la Torre de Claramunt. Un cop passats els mesos de més fred –quan l’afluència de públic és més baixa- el Mercat estàvivint un fort creixement, tant pel nombre de parades com de públic. I és que hem de tenir en compte que el mercat va obrir el mes de juny de l’any passat amb 18 parades i que actualment compta amb gairebé 40 parades.

S’ha creat una sinergia amb els establiments que conviuen a la zona del mercat on es pot fer un bon esmorzar o el vermut. També els paradistess’hanorganitzat i reinventat amb nous serveis, oferint terrassetes des de pastisseria artesana, xurros amb xocolata, passant per carn a la brasa o el pollastre a l’ast que es pot comprar per a emportar. Per part de l’Ajuntament, també s’organitzen concursos i diferents activitats per a celebrar festes com el carnaval, la castanyada…