El FC Masquefa ja és equip de Tercera Catalana

3 de juny de 2024

El FC Masquefa jugarà a Tercera Catalana la temporada que ve. Els masquefins van guanyar per 2-3 (6-3 favorable als anoiencs en el global de l’eliminatòria) el partit de tornada del play-off d’ascens contra l’Olímpic La Garriga, havent de remuntar fins a dues vegades un matx molt intens que es va decidir en els minuts finals.

El partit es va complicar als 7 minuts de joc quan l’equip garriguenc es va avançar en el marcador. Els masquefins, que havien guanyat 3-1 el partit d’anada a casa, veien com el rival reduïa distàncies en el global de l’eliminatòria. L’equip anoienc no va aconseguir igualar el marcador fins el minut 36.

En el minut 46, els locals van tornar-se a posar davant en el marcador, establint el 2-1 que imperaria gairebé fins els instants finals del partit. Ja a les acaballes del temps reglamentari, els masquefins van disposar d’un penal per empatar el partit 2-2 i gaudir d’una major tranquil·litat en establir el 5-3 en el resultat global. Però el destí va reservar la cirereta del pastís per l’equip de l’Anoia Sud amb un altre gol final, amb el qual Rosell va signar un hat-trick definitiu, remuntant el partit i establint el 2-3, que va certificar definitivament un ascens de categoria àmpliament desitjat.

Imatge: Alex Ortiz