El Consorci Sanitari de l’Anoia farà un calendari per recollir fons per l’Àrea d’Oncologia

9 d'octubre de 2019

Fortes i valentes és una iniciativa solidària que el Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA) ha rebut amb els braços oberts. Es tracta d’un calendari del 2020 amb fotografies de senyores que han estat tractades a la Unitat Funcional de Mama o bé que estan solidaritzades amb aquest tema.

Hi han col·laborat desinteressadament diferents professionals, particulars, entitats, etc., així que els diners recaptats per la venda d’aquest calendari aniran destinats l’Àrea d’Oncologia de l’Hospital d’Igualada, per poder millorar així l’atenció als pacients en termes d’equipaments i confortabilitat.

El dia 19 d’octubre és el Dia Internacional del Càncer de Mama, així que des del Consorci han volgut fer coincidir aquesta presentació en el marc de les diverses activitats que es duran a terme a Igualada i comarca.

En aquest sentit, i com a acte inicial, hi haurà una presentació oficial del calendari el divendres dia 18 d’octubre a les 20.15 h. al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Igualada i on hi haurà ubicada una exposició fotogràfica a l’espai Igualdiníssim. Es posaran a la venda calendaris durant l’acte i posteriorment a diferents comerços, escoles i entitats de la ciutat, amb la col·laboració de La Veu de l’Anoia. La façana de l’Ajuntament igualadí romandrà il·luminada de color de rosa en suport al Dia Internacional, des del divendres 18 fins el diumenge dia 20 d’octubre.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari