El Campus Universitari Igualada-UdL, nou patrocinador dels equips júnior del CB Igualada

0
495

El Campus Universitari Igualada-UdL es converteix en el patrocinador dels equips de la categoria júnior del Club Bàsquet Igualada, tant el masculí com el femení. El club igualadí i la Universitat de Lleida (UdL) han arribat a un acord que estén el conveni de patrocini en els propers tres anys i, pel qual, els júniors del Club Bàsquet Igualada vestiran la samarreta patrocinada pel Campus Universitari Igualada-UdL i duran, també, el nom del campus igualadí com a nom d’equip.

El delegat del rector al Campus Igualada-UdL, Ferran Badia, s’ha reunit aquesta setmana amb la vicepresidenta del Club Bàsquet Igualada, Neus del Río, per tal de signar el conveni. Badia ha volgut destacar la “importància d’aquest acord per tal que la Universitat de Lleida s’arreli a la capital de l’Anoia a través d’un dels seus clubs esportius” i ha afegit que “la UdL vol ser part de la societat d’Igualada”. Per la seva banda, Neus del Río ha expressat la satisfacció de poder tenir com a patrocinadora una universitat pública i històrica com és la UdL.

La presentació de la temporada 2019-2020 del Club Bàsquet Igualada tindrà lloc aquest divendres 4 d’octubre a les 7 de la tarda al pavelló esportiu de Les Comes, en un acte amb la presència de patrocinadors, jugadors i jugadores, equip tècnic i directiu del club, i familiars i amics.

Compartir