9 de juliol de 2018

El CAI es penja 2 medalles en els Campionats d’Espanya Promesa

El Club Atlètic Igualada va marxar del Campionat d’Espanya Promesa de Sòria amb 2 medalles penjades, una de plata i una de bronze. Una de les actuacions destacades va ser la d’Abdessamad Oukhelfen, que es va imposar en la prova dels 5.000 metres llisos amb un temps de 14’58”, però no va ser proclamat campió estatal a causa de la seva condició d’atleta estranger.

La plata va arribar en salt de llargada. Jordi Yoshinori Matsuoka va arribar fins els 7,70 metres en el seu millor intent i va pujar al segon esglaó del podi. Nora Taher, per la seva banda, va penjar-se el bronze en Triple Salt després d’aconseguir una marca de 12,89 metres que, al mateix temps, li servia per aconseguir la mínima estatal absoluta.

El campionat també va deixar dos llocs de finalista per atletes del CAI. Guillem Carner era 4t a la final dels 1.500 m.ll., amb 4’05”93, a només 13 centèssimes del bronze i Jan Roca era 6è a la final dels 400 m. tanques, amb 53”81.

Els altres participants del club igualadí van ser Anna Asensi, que participava en els 200 m.ll. essent 5ª en la 2ª s/f. amb 25”75, i també en els 100 m.ll., essent
6ª en la 2ª s/f. amb 12”44 (vent 2,6 m/s.), i assolint anteriorment un registre de 12”48 i entrant 5ª en la sèrie classificatòria corresponent, el que no li donava l’accés a les finals corresponents i Abdelhakim Hamid, que era 9è en la 1ª s/f. dels 1.500 m.ll. amb 4’09”03, un temps que no li donaven l’accés a la final de la prova.