23 d'agost de 2016

Dol a l’Anoia per la mort del futbolista igualadí Gabriel Pérez

Aquest dimarts al matí ha mort el futbolista igualadí Gabriel Pérez Escalante de 24 anys. Fa una setmana va ingressar a l’Hospital d’Igualada i més tard va ser traslladat a l’Hospital Clínic de Barcelona per problemes de salut.

FOTO. Presentació de Gabri Pérez al municipal Alfons Gonfaus, aquest estiu / UE Avià (via Twitter)
FOTO. Presentació de Gabri Pérez (esquerra) al municipal Alfons Gonfaus, aquest estiu / UE Avià (via Twitter)

Pérez era força conegut entre els ambients futbolístics de la comarca, ja que des de ben jove s’havia dedicat a practicar aquest esport en diversos equips de l’Anoia. Va jugar al CF Igualada, a la UD San Mauro, al CE Òdena i l’any passat al CE Carme. Aquest any havia fet un pas endavant i havia fitxat pel UE Avià de Primera Catalana. Des del club del Berguedà Conxita Serra, membre de la junta, explica que el jugador va ser a la presentació de la plantilla però no va arribar a prendre part en els entrenaments per culpa dels problemes de salut. El club ha suspès l’entrenament d’aquest dimarts i dedicarà un minut de silenci en el proper partit.

Les mostres de condol s’han extès per les xarxes socials per part de molts clubs de futbol catalans, també per part d’amics, entitats i personalitats de l’Anoia.

 

Comparteix l'article:

Els comentaris estan tancats.