Allarga el bronzejat amb aquests trucs

34

Amb el que costa d’aconseguir, val la pena allargar el bronzejat tot el que es pugui. Ja arribarà el temps de descolorir-se del tot. Encara queda molt estiu i val la pena aprofitar-ho. Aquests són els trucs que et proposo per allargar el teu bronzejat:

bronceado1) Alimentació: Beu sucs de tomàquet, pastanaga, síndria i menja moltes amanides. Aquests aliments són rics en beta carotens i són antioxidants.

2) Exfoliació: Encara que et pugui semblar una paradoxa, amb un bon píling en cabina eliminaràs les cèl·lules mortes que s’han acumulat a la teva pell i això t’ajudarà a mantenir més temps un to daurat, uniforme i lluminós.

3) Hidratació: Ara més que mai la teva pell necessita un plus d’hidratació. Canvia la teva hidratant habitual per una llet corporal prolongadora del bronzejat. Als nostres centres trobaràs cremes solars i post solars biològiques adaptades al teu fototip.

4) Nutricosmètica: Ajuda’t de la cosmètica que es menja per depurar el teu organisme i hidratar-lo per dins. Tot plegat t’ajudarà a mantenir el bronzejat més temps.