Derrota a Terrassa del Physic CB Igualada en l’inici de la segona volta
D

22 de novembre de 2016

cbi-femeni-terrassa-veuanoiaInici de la segona volta per les noies del Physic CB Igualada i novament derrota fora de casa, contra un rival directe a la classificació. El matx ha començat amb un 2+1 per part de les locals. Tot i això, les igualadines trobaven bona circulació de pilota, arribant fàcilment sota cistella, però sense finalitzar amb bàsquet. Un temps mort d’en Pep Piqueras fa que les noies del sènior anotin un triple que les posa al partit (10-5). Tot i fer bon treball defensiu, les locals aconsegueixen un parcial de 9-2, anotant tot allò que tiren, acabant amb un primer parcial de 19-7 favorable pel CN Terrassa.

En el segon quart, les igualadines surten amb una altra energia i el comencen amb un triple de Belen Armengol, que les posa 19-10. Tot i treballar molt més intensament en defensa, i corrent al contraatac, les igualadines segueixen sense anotar de cara a cistella. L’única manera d’anotar a estat a la línia de tirs lliures. Això va fer que el segon parcial fos d’empat (14-14), col·locant un resultat total a la mitja part de 33-21.

A la represa del partit, tot i la diferència en el marcador, les noies del sènior han sortit a treballar de valent i una vegada més en defensa, per poder retallar distancies. La clau ha estat controlar el rebot defensiu, per posar-nos a 6 punts a falta de tres minuts per acabar el quart. Aquest treball ha fet que, el tercer parcial fos de 11-19, que situava un marcador de 44-40.

En l’últim quart, el conjunt igualadí tot i empatar el partit a falta de tres minuts, no ha pogut endur-se el matx per arrossegar la diferencia en el marcador dels dos primers períodes. L’últim parcial va ser de 13-11. Finalment el matx va acabar amb un resultat de CN Terrassa A 57 – Physic CB Igualada 51.

CN Terrassa A: B. Ramirez (4), OC. Crump (17), L. Garcia (), M. Gomez (2), M. Piñol (5), A. Vidal (12), M. Olmo (5), M. Dinares (1), M. Feliu (4), A. Hidalgo (7), M. Feliu (-), A. Morillo (-).

Physic CB Igualada: C. Carner (13), E. Roda (-), N. Soler (7), J. Lamolla (-), M. Jane (6), M. Amatlle (1), B. Sellarès (2), M. Fernandez (-), M. Teixidó (5), E. Freixes  (-), B. Armengol (12), E. Freixas (-), S. Carrasco (5).

Parcials: 19-7, 14-14 (33-21), 11-19 (44-40), 13-11 (57-51).

Àrbitres: C.Lopez, J. Romero.