Continuen les propostes de la biblioteca de Piera

19

La Biblioteca de Piera continua tancada al públic però, des de l’inici de l’estat d’alarma, no ha deixat de proposar activitats als seus usuaris i usuàries a traves de les xarxes socials. Aquesta setmana no faltaran, per exemple, els contes explicats en 5 minuts a través d’Instagram. Avui dimarts dia 19 de maig, a les 12 hores, els infants podran escoltar la història de La rínxols d’or i, posteriorment, fer un dibuix i enviar-lo a través de whatsapp.

Els clubs de lectura també tornaran aquesta setmana. El mateix dimarts 19 a les 12 hores es trobaran les persones usuàries del club de lectura infantil ‘Aventurer’, destinat a nens i nenes de 3r i 4t de primària, a través de la plataforma Zoom; dijous 21, també a les 12 h, ho farà el club de lectura ‘Fantàstic’ per a infants de 5è i 6è de primària. Per a participar en els clubs de lectura cal inscripció prèvia al telèfon 608 917 920.

El dimecres dia 20, a les 19 hores, els pierencs i pierenques podran gaudir de les lectures de Km.0, unes trobades setmanals amb autors i autores locals que es duen a terme amb l’objectiu de contribuir a difondre la seva obra. En aquesta ocasió escoltarem en Màrius Montmany Alonso, autor de l’obra La teoria de les tres potes (i la quarta). Dijous, la biblioteca oferirà un vídeo amb la recomanació d’un àlbum il·lustrat que es podrà veure a través d’Instagram i de Facebook.

El mateix dijous s’oferirà a les 19.30 hores, també a través d’Instagram, la tercera xerrada d’un cicle amb la psicòloga pierenca Àstrid Llorens dedicat a donar pautes a les persones assistents per poder gestionar millor les emocions en la situació actual. En aquesta ocasió es parlarà del dol entès com a pèrdua.

Divendres, a les 16 hores, serà el torn dels contes confinats, històries i rondalles que ens faran passar una bona estona de la mà de la pierenca Imma Flo.

Finalment, recordeu que durant tot el mes de maig, els pierencs i pierenques poden participar en la bibliolliga, un concurs de preguntes a Instagram sobre temes relacionats amb la biblioteca, la cultura i el municipi.