1.9 C
Igualada
Dimarts, gener 31, 2023

El cor anglès Saint Nicholas oferirà un concert solidari per Càritas a la basílica de Santa Maria d’Igualada

sant-nicholas-cor-santa-maria-caritas-veuanoiaUna vegada més la basílica de Santa Maria d’Igualada acollirà un concert solidari en benefici de Càritas Arxiprestal Anoia-Segarra. El concert del cor britànic SAINT NICHOLAS CHURCH CHOIR tindrà lloc el divendres dia 28 d’octubre a les 20h. del vespre.

SAINT NICHOLAS CHURCH CHOIR, és el cor de l’església parroquial de Saint Nicholas, de North Walsham, del comtat de Norfolk, d’Anglaterra.

El repertori musical del cor és molt variat; cobreix tot l’espectre de l’escriptura, des d’himnes gregorians pels oficis del S. VIII, i inclús anterior, fins a càntics contemporanis dels fidels, passant per música del renaixement i el ressorgiment anglicà del S.XIX. El cor, que actuarà als graons del presbiteri de Santa Maria d’Igualada, està conformat per 32 cantaires amb excel·lent preparació sota la direcció de David Ballard.

Ballard treballa activament a Norfolk com a director, acompanyant i organista. Es el director de música de Saint Nicholas, en North Walsham on dirigeix els assajos del cor masculí. També dirigeix el cor Cantamus, molt conegut en l’escena musical del nord de Norfolk. Ha donat recitals d’òrgan i concerts de música de cambra per tota la zona d’East Anglia, incloent les Catedrals de Norwich i Sant Edmundsbury, i ha col·laborat amb grups com l’Orquestra Simfònica de la Universitat.

L’entrada al concert serà gratuïta però els assistents podran fer aportacions en forma de donatiu després del concert. Els beneficis aniran destinats a Càritas Arxiprestal Anoia-Segarra que duu a terme diferents projectes i programes adreçats a les famílies i/o persones més vulnerables, amb l’objectiu de cobrir les seves necessitats més bàsiques així com desenvolupar l’autonomia personal per la seva inserció sociolaboral.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

El Monbus CB Igualada aconsegueix una victòria vital

MONBUS CB IGUALADA 70 CN HELIOS 63 El Monbus CB Igualada va acabar patint per no saber tancar el partit. El conjunt igualadí, que va controlar...

No era el mec el que feien

M’he de disculpar. He de demanar perdó pel que vaig escriure la setmana passada. Amb el títol: “Presidents fent el mec”, deia que els...

El Club Sènior Igualada de ping-pong presenta el seu equip en una sessió especial acompanyats pel palista Joan Masip

Fa poc més d’un any, un grup de tres o quatre persones (de entre 60 i 90 anys) es van trobar per fer unes...

Últimes notícies