Comença la teva rutina amb energia i vitalitat de manera natural

29

lina-berruecos-opino-veuanoiaA l’estiu la nostra vida canvia, els dies són més llargs, fem més activitats, fa calor, no dormim bé i si anem de vacances, males postures, matalassos incòmodes, llargs trajectes. Tot és diferent fins i tot els nostres horaris d’alimentació. En resum, la nostra rutina és diferent, canvia el paisatge però el nostre sistema nerviós segueix treballant i ha d’adaptar-se als canvis de “relax” de les vacances.

columna-sana-lina-barruecos-veuanoiaAquests canvis en la nostra vida fan que el nostre cos, la nostra musculatura i la nostra columna vertebral es desajustin. Però cal tornar a la normalitat i ens trobem més cansats i sense energia. El nostre ritme ens exigeix estar al 100% i en els nens igual. Per aquesta raó és important recuperar el  benestar i la vitalitat.

Realitza una revisió de la teva columna vertebral, ja que aquesta és l’encarregada de protegir el teu sistema nerviós i la relació amb el nostre organisme. Comença el teu nou cicle amb energia activant el teu cos de manera natural.

Lina Berruecos, espinologa.