31.7 C
Igualada
Dilluns, juliol 4, 2022

Click Online 360

Som una agència de màrqueting digital ubicada a Igualada i a Barcelona. Aquest any, coincidint amb el nostre 8è aniversari de trajectòria, hem renovat la nostra condició de Google Partner Premier; condició exclusiva i reservada només per a un 3% de les agències de Google Ads en l’àmbit mundial.

Google ha endurit les condicions per poder ser Partner Premier i a Click Online 360 les seguim complint totes, de manera que continuarem amb aquest reconeixement durant el 2022.

Ser Google Partner Premier vol dir obtenir el reconeixement oficial per part de Google per la feina realitzada. Una feina que ha permès fer créixer i consolidar als nostres clients en el món digital. A més a més permet aconseguir assistència Premium de Google, accés a nous productes en format beta i avantatges pels nostres clients.

A Click Online 360 hem treballat per a empreses de diferents sectors i de diferents tipologies: start ups, pymes i també grans empreses. Entre la nostra cartera de clients destaquem grans e-commerce ubicats en el sector de la perfumeria, parafarmàcia o el pàdel, que van iniciar-se sense recorregut i gràcies a l’estratègia i a la feina realitzada, aavui en dia tenen una gran presència de mercat i excel·lents resultats, tant en el mercat espanyol com en el mercat internacional.

No només hem obtingut aquest reconeixement tan excepcional, sinó que també posseïm des de fa aquests 8 anys el títol de Google Regional Trainer (Ponents Oficials de Google), aquest títol s’obté després de realitzar una formació molt específica, profunda i avançada en Google Ads i després de superar uns exàmens supervisats des de Silicon Valley (Califòrnia). Bernat Tirado és qui personalment ha obtingut aquest reconeixement i ha ofert formació arreu d’Espanya a diferents universitats i meetings d’empreses.

L’equip de Click Online 360

A Click Online 360 oferim els següents serveis de màrqueting digital: Google Ads, Social Ads, posicionament SEO i creació web. Ens declarem apassionats de la nostra feina i tenim un tracte directe i constant amb el client: treballem amb una comunicació fluida tant interna com externa.

Una de les claus del nostre èxit ha sigut dissenyar processos interns de comunicació i avaluació de projectes per enfocar en una mateixa direcció tot l’equip. Tots els professionals sempre estem al cas de la situació actual amb el client, fet que permet avaluar fàcilment la situació i veure les àrees de millora. També treballem la comunicació externa amb el client, si cal diària, per estar tan alienats com sigui possible amb els objectius de l’empresa. Per aquest motiu la característica principal dels nostres clients és la fidelitat.

Quan una empresa treballa amb Click Online 360 pot contractar un servei específic o bé tots els serveis. Quan es contracten tots els serveis el que fa el client és formar de manera instantània el seu propi departament de màrqueting digital però amb tots els avantatges de tenir-lo externalitzat. El client té comunicació fluida amb l’agència a través de totes les plataformes digitals disponibles i pot estar en contacte amb el responsable de projecte o amb tots els membres de l’equip.

Bernat Tirado – Chief Executive Officer (CEO) i Berta Garcia – Chief Operating Officer (COO)

L’elaboració d’informes és clau en el traspàs d’informació, avaluació de resultats i presa de decisions. Per la condició obtinguda de Google Partner Premier, tenim accés a informes d’última generació; dinàmics i més complets, per poder analitzar amb més detall els resultats del client i veure quina és la seva situació enfront del sector. Això, sumat a l’experiència que tenim els professionals en els diferents sectors, és molt avantatjós per proposar al client l’òptima estratègia per créixer com es desitja, sempre seguint les nostres recomanacions.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

El Festival de Llegendes tanca edició amb 4.000 entrades venudes

El Festival de Llegendes de Catalunya tancava aquest diumenge la seva 13 edició amb el recompte de  gairebé 4.000 entrades venudes en un esdeveniment...

Igualada i San Mauro, enquadrats al mateix grup de Primera Catalana

La Federació Catalana de Futbol ha publicat aquesta setmana els grups de Primera Catalana de la propera temporada i el CF Igualada i la...

Dos detinguts per cometre set furts de catalitzadors de vehicles a Vilanova

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada i de Reus van detenir el passat 28 de juny dos homes, de 39 i 50 anys,...

Masquefa planteja un model d’economia circular com a alternativa a l’abocador de Can Mata

La Sala d’Actes del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) va acollir dimecres 29 de juny l’acte de presentació de l’estudi d’alternatives a l’actual model de...

La colla gegantera del Bisbalet celebra el 20è aniversari

La Colla Gegantera del Bisbalet ha celebrat aquest dissabte un dels actes del seu 20è aniversari amb la trobada gegantera. Diverses colles de la...
Compartir