Un article de
La Veu de l'Anoia
El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.
16 de setembre de 2024

Al CF Igualada femení se li escapa la victòria contra l’Ebro en el darrer sospir

Les blaves empaten a un, deixant escapar un valuós triomf en els últims instants del partit contra el CD Ebre, després d'encaixar un gol al minut 89

Les jugadores titulars del CF Igualada femení en el partit contra el CD Ebro.

C.F. IgualadaC.F. Igualada

El primer equip femení del CF Igualada encara no coneix la victòria aquesta temporada a la lliga de Tercera Federació, després d’empatar 1-1 en els darrers minuts al camp del CD Ebro aquest diumenge. El partit es va jugar al difícil camp del CD Ebro, caracteritzat per les seves dimensions reduïdes, un fet que va condicionar el joc.

Les blaves es van avançar al marcador durant la primera part amb un gol de Marina, que va saber aprofitar una de les primeres oportunitats generades per l’equip. L’esforç, però, no va ser suficient per endur-se els tres punts en aquesta segona jornada de lliga.

Tot i això, l’Igualada va aconseguir dominar el matx durant diversos trams, generant ocasions que els haurien permès ampliar l’avantatge, però la falta d’efectivitat en els últims metres els va acabar costant car. I és que amb el mínim avantatge, les de l’Anoia van poder ampliar distàncies al marcador, però no van estar encertades de cara a porteria. A més a més, a nivell defensiu l’equip es va mostrar molt segur.

Amb el temps gairebé complert, al minut 89, les aragoneses van saber aprofitar un córner per igualar el marcador, un cop dur per al conjunt visitant, que va veure com se li escapava la victòria en els últims instants. L’empat va deixar un sabor amarg, ja que l’equip havia demostrat un bon nivell durant gran part del matx, però la falta de precisió a les jugades decisives els va impedir tancar el partit amb una victòria.

Una de les notícies positives del matx va ser el debut oficial amb el primer equip de la jove jugadora Núria Juni, que va saltar al camp al minut 86 de partit.

El CF Igualada haurà de continuar treballant per afinar la seva punteria i assegurar els resultats en les properes jornades. Les blaves juguen dimecres que ve la Copa Catalunya i diumenge rebran al Valdefierro en lliga.