30 de juny de 2024

Capellades, la Pobla i la Torre es coordinen amb Mossos i policies locals per unes festes més segures

La setmana passada s’han reunit representants dels ajuntaments de Capellades, la Torre de Claramunt i la Pobla de Claramunt i del Cos de Mossos d’Esquadra per coordinar actuacions de cara a les properes festes d’estiu.

Davant de l’augment general de la conflictivitat a les festes nocturnes els darrers anys, l’objectiu principal de la trobada ha estat planificar possibles mesures preventives per aconseguir que tothom pugui gaudir de les festes amb seguretat. La prioritat de la reunió ha estat, doncs, com evitar els possibles conflictes abans que es produeixin.

En aquesta línia, s’ha analitzat la coordinació entre els cossos de policia i vigilants locals, Mossos d’Esquadra i seguretat privada; els controls d’accés en determinats esdeveniments i la idoneïtat dels horaris i els problemes de mobilitat i incivisme que es poden produir a l’acabar la festa.

Els operatius previstos seguiran en la línia de policia de proximitat que identifica actualment el treball en aquest camp ja que així les persones se senten protegides i acompanyades i cada ajuntament els adaptarà a la realitat concreta de les seves festes.

Han assistit a la reunió els alcaldes dels tres pobles, Salvador Vives, Jaume Riba i Antoni Mabras; la regidora de Seguretat del consistori capelladí, Marta Rodríguez Polonio; el cap de la Policia Local de Capellades, Vicenç Bou, i per part del cos de Mossos Ramon Roig, inspector cap de l’Àrea Bàsica Policial d’Igualada; Joan Tosca, sotsinspector sotscap, i Jordi Casanovas, sotsinspector cap de la Unitat d’Investigació, així com Àngel Soteras, director d’Interior al Penedès.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: