30 de juny de 2024

Ampliació: Tres víctimes mortals en un accident múltiple a Castellfollit del Boix

Ampliació 19:17h– Trànsit ha informat aquest migdia d’un sinistre viari a Castellfollit del Boix, al punt quilomètric 75 de la C-37; amb tres victimes mortals. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 13.05 h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió frontal entre un turisme i una furgoneta i on s’hi ha vist implicat un tercer vehicle. A conseqüència de l’accident, han mort tres persones. D’una banda, el conductor i la passatgera davantera d’un dels turismes. Es tracta de S.C.M., un home de 34 anys i veí de Barcelona, i d’A.C.R., una dona de 35 anys i veïna de Vic. D’altra banda, també ha mort el passatger davanter de la furgoneta, que inicialment havia resultat ferit crític i el Sistema d’Emergències Mèdiques l’havia traslladat en helicòpter a l’hospital de Bellvitge. Es tracta de D.A.T.d.C, un home de 43 anys i veí de Manresa. A més, hi ha hagut tres persones més ferides crítiques, que el SEM ha traslladat en helicòpter a l’hospital de la Vall d’Hebron i en ambulància als hospitals de Manresa i Igualada respectivament. El SEM també ha atès tres persones més ferides menys greus que han traslladat a l’hospital d’Igualada.

En el sinistre han treballat nou patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han fet tasques d’excarceració, i vuit ambulàncies i dos helicòpters medicalitzats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, s’ha tallat la C-37 a Castellfollit del Boix en tots dos sentits.

Amb aquestes víctimes, són 67 les persones mortes en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: