Un article de
Redacció

El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.

5 de desembre de 2025

Cal Blay arriba a l’Anoia: del rècord sobre rodes a una nova etapa

Cal Blay és una empresa familiar amb més de 40 anys d’història, nascuda al Penedès

Un article de

El grup Cal Blay, referent en gastronomia i organització d’esdeveniments, fa un pas significatiu en la seva trajectòria amb la incorporació del restaurant El Kubb, que inicia una nova etapa sota el nom de Soliver, i de l’espai de celebracions Sesoliveres, fins ara gestionats pel Grup Jardí sota la direcció de Manel Pla. Aquesta integració marca l’inici d’una nova etapa per a Cal Blay a la comarca de l’Anoia, un territori especialment vinculat a la trajectòria esportiva del seu CEO, Santi Carda.

Carda, estretament lligat a Igualada des dels seus anys com a jugador d’hoquei patins, va penjar aquí la seva samarreta com a esportista abans d’iniciar una carrera empresarial que l’ha portat a liderar un dels grups gastronòmics més consolidats del país. Anys més tard, torna amb un projecte de futur que uneix passió, experiència i arrels.

Amb aquesta incorporació, Cal Blay reforça el seu compromís amb la gastronomia de qualitat, la proximitat i l’excel·lència en l’experiència d’esdeveniments. El restaurant presentarà una proposta culinària arrelada al territori, amb carta i menús diaris basats en producte local. A més, ampliarà l’oferta amb vermuts i activitats de la seva agenda per a tots els públics, com les calçotades musicals o els sopars maridatge. Paral·lelament, Sesoliveres inicia una nova etapa i es consolida com l’espai de referència per a casaments i esdeveniments d’empresa a l’Anoia, ara sota la direcció del grup penedesenc.

Cal Blay és una empresa familiar amb més de 40 anys d’història, nascuda al Penedès i especialitzada en cuina mediterrània, càtering i gestió d’espais singulars. Actualment, el grup compta amb 10 restaurants propis -Cal Blay Orígens, La Masia d’Esplugues, El Nàutic de Vilanova, El Mirador de les Caves, Cal Blay Tarracoarena, Cal Blay Gastrobar Camp Nou, Restaurant Font de la Canya, Plural, Soliver i Juno Café a Juno House (Barcelona)- i un hotel boutique, l’Hotel Boutique Font de la Canya, a Avinyonet del Penedès.

Santi Carda, CEO de Cal Blay, durant la inauguració.

A més també gestiona altres finques com la Torre de Can Parellada, Clos la Plana, Josep Masachs, Mirador de les Caves, la Masia d’Esplugues, el Vilar de la Duquessa i l’Hotel Boutique Font de la Canya.

Amb aquesta nova incorporació, Cal Blay suma l’Anoia al seu mapa d’espais, portant-hi la seva visió gastronòmica, servei proper i passió per crear moments especials.

T'ha semblat interessant? Comparteix l'article amb els teus contactes!
Comenta aquesta entrada:
Et recomanem×