Bon inici de 2024 per les blaves

18 de gener de 2024

Parcials: 22-12, 17-9 (39-21), 17-7 (56-28), 21-13 (77-41)

Un inici de matx amb una boníssima defensa igualadina permetia a les blaves córrer i  estar còmodes en un joc alegre i agressiu. La bona connexió entre exteriors i interiors  permetia treure bon redit dels bloquejos que sempre generaven perill. Final de quart  de 22 a 12.

Un Igualada molt còmode, obligava al rival a fer cistelles de mèrit molt treballades, i  moltes anotades a l’últim segon. La lesió a mitjans de quart de la base titular del CB  Prat, Mirian Tajahuerce, va acabar de decantar la balança. Malgrat això no seria  adequat treure mèrit a la feina de les igualadines que arribaven a la mitja part amb un  espectacular 6/9 en tirs de 3.

Una sortida de vestuari amb dos equips en la mateixa línia permetia a les igualadines  jugar maco i fer gaudir a les Comes d’un bon bàsquet. En l’últim quart, el bon joc de les de Raül Caballero sentenciava l’amplia diferència en el matx. Final de 77-41.

Acabada la primera volta, les igualadines duen un balanç de 6-7 i són les vuitenes  classificades. Es troben entremig d’un quíntuple empat, que va de les sisenes fins les  desenes classificades. En el primer partit de la segona volta, l’Events CB Igualada rebrà  al TGN bàsquet, un dels equips que comparteix balanç de 6-7 amb les igualadines i que a l’anada va guanyar 62-61. El partit tindrà lloc a les Comes el dissabte 20/01 a les  17:45.