Aquest diumenge és l’últim dia per inscriure’s a l’Alzheimer Race

98

El diumenge 23 de setembre de 2018 es celebrarà a Igualada la quarta edició de l’Alzheimer Race, la cursa i caminada solidària organitzada conjuntament per l’Hospital de Dia Sant Jordi del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) i l’Associació de Familiars d’Alzheimer i altres Demències de l’Anoia (AFADA) amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada.

La principal novetat d’aquest any és que la cursa tindrà la sortida i arribada a l’Escorxador, degut a les obres que actualment hi ha a la plaça de la Masuca.

L’escalfament serà conduit per Fani, monitora del CAI Popular, que conjuntament amb els seus alumnes faran gaudir als corredors i caminants d’una activitat coreografiada a partir de les 9.15 i fins la sortida que tindrà lloc a les 10.

En acabar la cursa, el grup Contracorrent oferirà un concert fins que s’allargarà fins a l’entrega de premis que tindrà lloc a les 12. Contracorrent és un grup de joves de l’Anoia en constant evolució que toca diverses cares del rock, des de temes clàssics fins als temes pop més actuals, però sempre en el seu estil divertit.

Les inscripcions estan obertes fins el diumenge dia 16 o bé fins que s’assoleixi el màxim de 1000 participants.

Els fons recaptats per les inscripcions i patrocinadors es destinaran a l’AFADA. L’altre objectiu de l’esdeveniment és sensibilitzar i informar la població pel que fa a aquesta malaltia degenerativa de les cèl·lules cerebrals, que a Catalunya afecta més de 112.000 persones. També es vol aprofitar l’Anella Verda Fluvial d’Igualada, l’espai verd habilitat per l’Ajuntament per a facilitar la pràctica esportiva i reforçar els hàbits saludables.

La cursa també està oberta a la participació d’entitats i empreses col·laboradores que realitzin aportacions econòmiques i/o donacions materials, i que poden fer-ho trucant al:
93 8068188.