Aquest dissabte comença “La Prèvia” de la Festa Major de Capellades

88

Tot és a punt per la Festa Major de Capellades, del 14 al 17 d’agost. Però aquest dissabte ja s’aniran fent tots els actes de “La Prèvia”.

Demà dissabte dia 10, des de les 10 del matí, es farà una Pintada del mural de la Festa Major Popular, a la Ronda del Capelló. També al matí, Capellades Comerç proposa una nova edició de les Botigues al carrer. Al vespre, a les 8, hi haurà teatre de la mà del Grup Teatral, amb l’obra “El Nom”. Encara per aquest dissabte 10 hi ha el II Sopar-bingo-disco de les entitats, organitzat per les entitats de Gegants de Capellades, Club de Futbol Capellades, Hoquei Club Capellades i Club de Futbol Sala Capellades. Els tiquets es poden comprar anticipadament o bé a la mateixa plaça per 9 euros.

El diumenge 11 d’agost es llevarà amb un Concert d’Orgue de Festa Major amb l’Hèctor Patis a l’església de Santa Maria de Capellades, a les 12:15. A la tarda, a partir de les 7, V Capvespre d’Art al Pati de La Lliga amb la participació de molts capelladins que presentaran els seus treballs de pintura, escultura, fotografia i d’altres. A les 19:30h, sortint de la Plaça de la Bassa i sense inscripció prèvia, també hi ha la IV Cursa d’Orientació que proposa la Festa Major Popular.

El dilluns 12 d’agost també vindrà carregat de propostes. La primera és a les 20:30, amb la recuperació del Correfoc Infantil, organitzat per Dimonis de Capellades. L’estrena es farà a la plaça Catalunya i el recorregut pujarà pel carrer Pilar, Passeig Concepció i fins la plaça de la Bassa.

Una hora més tard, a la plaça Àngel Guimerà, Capellades Comerç organitza el primer Degusta Capellades. Es poden comprar anticipadament per 13 euros els tiquets que donen 2 copes de vi i 5 tapes. En el mateix moment, valdran 15 euros. Per acabar la nit, al carrer Abat Muntadas, concert amb el grup de versions “La Cosa Nostra”.

El dimarts 13 tindrà propostes nocturnes amb el Sopar Popular que es fa a la plaça de la Bassa a les 21:30. Els tiquets només anticipats es poden comprar a l’Estanc del Carrer Pilar o al Jaç Roig. A les 23, començarà el Concert dels Filisbusters.