Àmplia victòria del Monbus Igualada abans d’enfrontar-se al líder
À

4 de març de 2019

El Monbus Igualada s’enfrontava aquest passat dissabte al Castellbisbal, un equip que necessita guanyar partits urgentment si vol mantenir la categoria. És per això que no era un rival gens fàcil, però els igualadins, després de les grans victòries a Mataró i Valls, sabia que en aquesta 19ª jornada no es fallaria.

A la prèvia del partit, el club feia homenatge a Jordi Martí, entrenador Monbus C.B. Igualada, que ha complert aquesta temporada 300 partits oficials com a entrenador a Lliga EBA.

Els minuts inicials eren dominats per un Castellbisbal que va mostrar caràcter per intentar donar la sorpresa a Les Comes. Amb un parcial de 8-11 tocava millorar l’activitat defensiva i reduir l’anotació rival. El parcial s’ampliava al 0-6 per posar el marcador 8-13. Els igualadins van reaccionar i tornaven el parcial amb un 8-0 i amb el marcador 16-13 ja va dominar l’electrònic a la resta de partit. S’arribava al final del primer quart 27-20.

L’Igualada mostrava una reacció excel·lent reacció ofensiva però encaixava 20 punts en el primer quart. En el segon quart és mantenia la diferència durant tot el període d’entre 7 i 10 punts. Al descans el marcador era de 48-38.

El tercer quart començava amb un 2-5 pels visitants, que els de L’Anoia trencaven amb un 11-0 per posar el partit amb una clara avantatge pels igualadins amb 62-43. Tot i aquest parcial, els liles no es van enfonsar i van contestar amb un 0-7 per posar-se novament a 12 punts. I amb un contundent treball defensiu dels igualadins que aconseguien deixar al rival en 12 punts, el resultat era de 65-50 al final del tercer quart.

L’últim quart, amb un Castellbisbal físicament fos i un Igualada cuidant tots els detalls per no deixar opcions de reduir l’avantatge de 15 punts; va finalitzar amb un parcial de 21-15. S’arribava al final del partit 86-65.

Amb aquesta els de l’Anoia sumen la quarta victòria consecutiva, tres de les quals per més de 20 punts de diferència. Els igualadins ja estan matemàticament salvats i amb aquesta bona dinàmica que reafirma el bon moment de forma que viu l’equip, afrontarà el partit davant el líder en la propera jornada.

El Monbus C. B. Igualada visitarà el proper dissabte l’Ibersol CB Tarragona que arriba també amb quatre victòries consecutives tot i que les tres últimes guanyant per tant sols un punt de diferència. Duel d’alt nivell el que es viurà a partir de les set de la tarda al Pavelló Municipal El Serrallo.

Fitxa tècnica

Monbus C.B. Igualada: Miki Stobart (18), Sergi Carrión (12), Miquel Benito, Jordi Torres (7), Carles Fons (10), Jaume Torres (14), Pau Camí (9), Toni Lamolla (6), Alex Matencio, Edu Tejero (5), Roger Pérez (5).