Icona contingut Prèmium

Contingut Prèmium

“Al restaurant Taribó és com si estiguessis al menjador de casa”

Entrevista a Fèlix Muñoz Taribó, cap de sala i propietari del restaurant Taribó d’Igualada

Jaume Singla
Periodista, articulista, viatger. Exdirector de La Veu de l'Anoia.
7 de juliol de 2024

Soc Fèlix Muñoz Taribó (el nom del restaurant és un homenatge a la mare), nascut a Palma de Mallorca i igualadí des dels nou anys. Tinc una filla, la Martina i estic a punt de tornar-me a casar. Estic molt implicat en la millor festa d’Igualada que m’ha fet l’honor de ser un Faruk i […]

Comparteix l'article:

Registra't i no et perdis aquesta notícia!, has de subscriure't a Subscripció digital anual i semestral – Semestral or Subscripció digital anual i semestral – Anual.

Registra’t gratuïtament i no et perdis aquesta notícia!

Aprofita tots els avantatges de ser un usuari PRÈMIUM.

Si ja estàs registrat o ets subscriptor digital,
INICIA SESSIÓ AQUÍ

    Deixa el primer comentari