Un article de
Jaume Singla

Periodista, articulista, viatger. Exdirector de La Veu de l'Anoia.

Un article de
Jaume Singla
Periodista, articulista, viatger. Exdirector de La Veu de l'Anoia.
7 de juliol de 2024

“Al restaurant Taribó és com si estiguessis al menjador de casa”

Entrevista a Fèlix Muñoz Taribó, cap de sala i propietari del restaurant Taribó d’Igualada

Un article de

Soc Fèlix Muñoz Taribó (el nom del restaurant és un homenatge a la mare), nascut a Palma de Mallorca i igualadí des dels nou anys. Tinc una filla, la Martina i estic a punt de tornar-me a casar. Estic molt implicat en la millor festa d’Igualada que m’ha fet l’honor de ser un Faruk i…

[…]

Aquest és un article prèmium; fes-te subscriptor de la Veu per continuar llegint la notícia.

T'ha semblat interessant? Comparteix l'article amb els teus contactes!

Et recomanem×