El CF Igualada es reforça per somiar amb l’ascens

4 de juliol de 2017
El passat divendres, el Director Esportiu del CF Igualada, en Robert Palau, va presentar les noves incorporacions del primer Equip masculí. Juntament amb el míster Dani Gimeno, Palau va valorar molt positivament el suport que té de la directiva des del primer dia, com de tot l’equip tècnic.
A la vegada, va confirmar la continuitat de:
Dani Lledo, Bernat Sansano, Juan Cano, Aleix, Baraldés, Eric, Edgar , Güell, Marti Just, Fran, Eloi i Abdel (provinent del Juv A).
També es van presentar nous fitxatges:
– Juanjo Carricondo, centrcampista, provinent del Vilanova i la Geltrú.
– Jose Munoz, Porter, provinent del Sant Ildefons
– Joel Sola i Jesus Peñarrubia , migcampista i davanter, provinents del Nàstic de Manresa.
– Alex Lloie, defensa, provinent del REUS B
A falta de tancar alguna incorporació més , és de destacar que 12 jugadors de la darrera temporada segueixen al club. Posteriorment, la junta va celebrar una reunió informativa amb famílies de cara la temporada vinent. En acabar, es va donar pas a l’assemblea ordinària on es va aprovar el tancament del pressupost 16/17 i es va aprovar el pressupost per la temporada 17/18, que serà gairebé idèntic al de l’anterior, uns 300.000 euros. La junta va donar compte de tota la gestió esportiva, social i administrativa. Els assistents van agrair la informació, tot desitjant un any ple d’exits, però per sobre de tot que la família blava gaudeixi al voltant del futbol, i que no es perdi mai el veritable objectiu del club: formar esportistes i persones en els millors valors possibles.
Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que l'Ajuntament d'Igualada està treballant prou bé per al barri del Rec?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta