Els establiments Cal Perico i Cal Gaspar, reconeguts per la Generalitat pels seus anys d’història
E

26 de maig de 2016

cal pericoEl president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat del conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, va lliurar el passat dimarts els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments centenaris de Catalunya 2015.

cal gasparEn aquesta edició, dos establiments històrics d’Igualada van rebre aquest reconeixement. Estem parlant de la perfumeria Cal Gaspar, reconeguda pels seus 151 anys, i de Cal Perico Merceria Vidal, pels seus 176 anys des de la seva obertura. Aquest premi demostra la cultura de l’esforç i l’esperit de treball d’aquests dos comerços igualadins, que han aguantat durant el pas del temps superant molt moments difícils pels què ha hagut de passar la societat catalana.

Els Premis, que arriben enguany a la seva setzena edició, són el reconeixement del Govern a les iniciatives més innovadores del comerç urbà de proximitat. També s’ha reconegut als establiments comercials amb més de cent anys d’antiguitat i activitat ininterrompuda al servei del comerç.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta