10 de gener de 2019

2.500 persones passen per la pista de gel dels Hostalets de Pierola durant les festes

Els Hostalets de Pierola va obrir una pista de gel al poliesportiu durant els dies de Nadal, amb els objectius de donar servei als infants, joves i famílies hostaletenques i augmentar els visitants al poble. Entre els dies 15 de desembre i 5 de gener, la instal·lació va donar servei ininterrompudament. La pista dels Hostalets ha estat la segona instal·lació d’aquestes característiques a tota la comarca, conjuntament amb la d’Igualada.
Veïns, famílies i visitants han omplert la pista gairebé la totalitat dels dies. Un total de 2.475 patinadors i patinadores han gaudit de la novetat durant els 17 dies que ha estat oberta. Això significa una mitjana de gairebé 150 persones per dia.

L’alcalde dels Hostalets de Pierola, Daniel Vendrell, valora de manera molt positiva l’aposta per la instal·lació de la pista de gel. En pròpies paraules ha manifestat que”amb la pista de gel al poliesportiu municipal s’ha aconseguit donar més vida als Hostalets de Pierola. Tant famílies veïnes dels Hostalets com visitants arribats d’altres pobles de la comarca han passejat pels nostres carrers i han gaudit de la nostra hospitalitat. L’equip de govern valora de manera molt positiva aquesta iniciativa que volem que es torni a repetir l’any que ve».

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: