Un obús al cor, aquest cap de setmana al Teatre de l’Aurora

19

El Teatre de l’Aurora acull aquest cap de setmana l’exitosa obra “Un obús al cor”, un monòleg del libanocanadenc Wajdi Mouawad, un dels dramaturgs més representats al món. Oriol Broggi i Ferran Utzet dirigeixen un esplèndid Ernest Villegas que interpreta un jove que en plena nit rep una trucada i fa un viatge en autobús cap a l’hospital on agonitza la seva mare. Fa fred, molt fred. Neva. Ell lluita contra si mateix, contra el fred, la neu i el vent, per entendre el que sent. I tota la vida passa pel seu davant. Villegas sol davant el públic explica amb el seu art una bona història. I hi desplega els sentiments; els patiments i les alegries. Ell sol, sense res més que el seu cos, la paraula, i el teatre.

Wajdi Mouawad centrifuga tot el seu teatre, les frases, els personatges, els temes, el dolor, l’humor, la pena i la tristesa, en aquest espectacle meravellós que ha rebut nombrosos premis i que s’ha convertit en un dels èxits de la cartellera teatral al nostre país.

Horari i venda d’entrades
Les representacions d’Un obús al cor tindran lloc el divendres 10 i el dissabte 11 de maig a les 21 h i el diumenge 12 de maig a les 19 h. Després de la funció de divendres, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia oberta amb els membres de la companyia. Les entrades tenen un cost de 15 € i 12 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.