9 de maig de 2019

El PSC de Piera es presenta amb la intenció “d’afrontar els reptes de present i futur”

Dissabte passat, en una sala del Casal plena de gent, es va realitzar la presentació del grup del PSC Piera. També hi era present la diputada del Congrés Mercè Perea. La introducció de l’acte va anar a càrrec de Juan Miguel Ramírez, secretari d’organització del PSC Piera, qui va presentar el vídeo de campanya.

Tot seguit el candidat a l’alcaldia pel PSC Javier Perellón va prendre la paraula per tal d’explicar els motius que el van dur a presentar-se com a candidat i el treball fet per configurar un gran equip que fos representatiu de la realitat del municipi, per això presenta una llista preparada per donar un nou canvi al govern local. Perellón va exposar el programa d’acció de Govern per als propers quatre anys que consta de 17 apartats i 100 punts, un projecte que engloba tot el territori per al seu desenvolupament i pensant en les persones.

En el primer punt, la gestió pública i l’atenció al ciutadà, parla sobre la transparència en la gestió de l’administració, amb uns pressupostos participatius i públics on consti la retribució dels càrrecs electes.

En el segon, fa referència a l’ocupació i donar un nou impuls al polígon industrial de Can Cairot per tal que s’hi instal·lin noves empreses així com la nova contractació a través dels plans municipals.

I el tercer parla dels Serveis Socials, fixant l’atenció en la protecció especial als infants en risc de pobresa o d’exclusió i en el suport a les famílies en situació de pobresa energètica. A aquests punts el van seguir més, fins a 17, que el candidat va anar detallant un a un.

El candidat va comentar que “ara és el moment del canvi que donarà impuls i il·lusió a Piera per un projecte integrador en el qual tots i totes s’hi puguin sentir representats, amb l’objectiu de millorar els serveis a les persones i afavorir el desenvolupament de tot el municipi”. Va acabar l’acte demanant la confiança dels pierencs per portar l‘Ajuntament a atendre els problemes reals del conjunt dels veïns i a afrontar els reptes del present i del futur.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: