El sènior del CBI cau a la pista del C.B.Valls

13 de març de 2017

CB Valls Nutrion 78 – Physic CB Igualada A 73

Nou desplaçament dels blaus a la difícil pista del CB Valls Nutrion, on els esperava un pavelló ple de gom a gom amb molta afició local. El primer quart, va ser molt bo parlant dels nivells d\’anotació, sobretot per part de l\’equip igualadí, que es posava per davant en el marcador mostrant el bon nivell ofensiu que tenen. Uns bons primers minuts ofensius del conjunt del Physic CB Igualada A, aconseguia posar-los per davant en el marcador. Poc a poc, el nivell de partit s’anava endurint, cosa que van poder reconduir els membres de l\’equip arbitral. El primer parcial va ser de 21-26.El segon període, seguia amb una bona dinàmica per part dels dos equips, tot i que aquesta vegada l’encert dels blaus va baixar a causa de les errades ofensives i les pèrdues de pilota. Tot i així, una bona defensa aconseguia contenir l’atac dels locals. El segon parcial va ser de 20-14, que feia un resultat a la mitja part de 41-40. El tercer quart, els locals van sortir molt forts ofensivament, amb un alt encert des de la línia de triple, que novament els posava molt ajustats al marcador. Un partit molt intens i físic, posava les coses difícils als dos equips per tal de poder marxar en el marcador. El tercer parcial va ser favorable als igualadins, amb un resultat de 12-19, que feia un total de 53-59.

L’últim període del partit va ser molt bo en anotació per part de l’equip local, i finalment, va decidir la victòria per l’equip local. L’últim parcial va ser de 25-14. Cal destacar la constant lluita durant els 40 minuts de partit, per part dels dos equips, i la competitivitat dels igualadins davant un CB Valls Nutrion que duen 10 victòries, de les quals 9 han sigut partits a casa. El resultat final del partit va ser CB Valls Nutrion 78 – Physic CB Igualada A 73.

Anotació CB Valls Nutrion: J. Llagostera (8), A. Mejias (0), J. Gallart (0), M. Navarro  (6), M. Viader (0), A. Alba (14), F. Boada (6), JJ. Miguel (16), J. Medina (12), O. Ngomo (9)

Anotació Physic CB Igualada A: R. Riu (4), E. Burgès (0), M. Moliner (4), J. Torres (15), M.