El Rewind Festival tanca amb una participada rua ambientada en Star Wars

12

Èxit de públic a la Rua d’Star Wars del Rewind Festival, l’última activitat de les moltes que ha ofert el certamen del dia 17 fins aquest diumenge, dia 26. Els assistents van poder acompanyar els més de 30 membres de l’associació Star Wars Catalunya disfressats dels personatges més famosos de la sèrie de pel·lícules galàctiques, acompanyats també de molts infants disfressats. Un cop acabada la desfilada, que va recorrer diversos carrers de Vilanova del Camí, els assistents es van poder fer fotos a la plaça del mercat amb Darth Vader i els seus soldats imperials, Han Solo, Leia Organa, C-3PO i la resta de personatges.

Un dels patrocinadors de la rua, l’empresa de joguines Diset, va lliurar capses de joguines a Star Wars Catalunya perquè les puguin repartir durant les activitats solidàries que organitzen. La propera serà el 21 de maig a la Farga Congress de l’Hospitalet de Llobregat, on faran la 1a Jornada solidària, de la qual van informar també diumenge en un estand que van habilitar a Vilanova.

Malgrat que han acabat les sessions presencials del certamen, el Rewind Festival Online seguirà actiu fins diumenge 16 d’abril. A la sessió 1 es pot veure el premi del públic ’17 años juntos’ de Javier Fesser i la menció especial del jurat ‘A prueba’, ‘Anónimo’ i ‘Un buen amigo’. La sessió 2, formada per tres produccions catalanes, està encapçalada per la guanyadora dels guardons a millor curtmetratge Rewind, guió, actor i fotografia ‘Marcianos de Marte’ de Fernando Trullols, ‘Fugit’ de Marta Bayarri i ‘Camises cap al cel’ de Jordi Ferré Batalla. Cada sessió té un preu de 2 euros.