L’empresa anoienca Gràfiques Argent obté un guardó al prestigiós concurs LiderPack

407

El passat dia 22 de març i dins els actes organitzats en el marc de la fira GRAPHISPAG de les arts gràfiques, es va fer el lliurament dels premis LiderPack on l’empresa anoienca ha estat premiada dins la categoria “millor packaging en farmàcia i parafarmàcia”. El premi va ser recollit per l’equip de disseny estructural de Gràfiques Argent, S.A. format pel Sr. Carles Morreres i la Sra. Lidia Robles i acompanyats per la Gerent de l’empresa la Sra. Inés Molina.

En aquesta edició s’han presentat un total de 113 treballs procedents de empreses i escoles de tot l’estat.

El guardó obtingut és per un projecte per una firma Suïssa de cosmètica farmacèutica on el jurat del concurs ha valorat l’estalvi considerable de costos tan de producció com d’emmagatzematge i també la reducció de residus i la sostenibilitat.

Els premis LiderPack

Els premis LiderPack son els guardons més importants que es donen a l’estat en l’ambit del envàs, l’embalatge i el PLV (publicitat en el lloc de venda). El concurs està convocat per “Graphispag Asociación” i el Saló “Hispack” de Fira de Barcelona des de 1995. Es premia la originalitat, la innovació, la creativitat, el disseny, els processos de fabricació, els materials utilitzats i l’ aposta per la sostenibilitat. A partir de 2005 tenen una periodicitat anual.