A la platja amb el millor maquillatge

14

Anar a la platja, gaudir d’un dia de sol i refrescants banys no

Ivet Pons - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
Ivet Pons.

ha de significar que t’oblidis de la teva maquillatge. Amb seguir una sèrie de consells i utilitzar bons productes waterproff, aconseguiràs un look molt natural que et permetrà cuidar la teva pell alhora que et sentiràs igual de bella que en un dia normal.

 

Els millors TIPS per maquillar-se per anar a la platja

·Una mirada impactant amb la millor màscara. Evidentment una màscara de pestanyes normal no és gens adequada per a banyar-se, l’efecte en els ulls després de la immersió el podem imaginar totes. Cal trobar una bona màscara waterproff, resistent a l’aigua, a la calor i la suor.

·Una altra molt bona opció és el tint i la permanent de pestanyes. Perfectament arrissades i amb un color viu i lluminós podràs presumir de pestanyes durant tot l’estiu sense preocupar-te de l’efecte de la teva màscara amb l’aigua.

·Ulls delineats i perfectes. El eyeliner o llapis que utilitzem per delinear els ulls, ha de ser resistent a l’aigua, però hauria de tenir un to més clar del que faríem servir per al nostre dia a dia, així que és millor oblidar-se del negre i dels que són especialment gruixuts. A la platja busquem un look el més natural possible i per això una línia suau en tons grisos i marrons serà suficient per veure la teva mirada acurada però sense recarregar-la.

·Llavis frescos, naturals i protegits. Enfront del sol i la calor els nostres llavis pateixen una especial deshidratació i per això el nostre objectiu a la platja més que destacar el color hauria de ser aportar un extra d’hidratació, brillantor i protecció. Si et veus molt estranya sense el toc

de color escull un perfilador d’un to natural i usa un llavis mat o les barres de cacau amb color i fins i tot amb protecció contra els raigs UV.

·Parpelles amb color però sense residus. Utilitza ombres en crema és ideal per aconseguir la naturalitat i frescor que segur estàs buscant i aconseguir el look amb el qual et sents còmoda. Els colors neutres i suaus aplicats a la parpella mòbil han de ser resistents a l’aigua, igual que els altres productes de maquillatge. Podràs aplicar-la al matí i no preocupar-te de retocar-la durant tota l’estona que decideixis gaudir del dia a la platja. No et passes en la quantitat ja que el millor és evitar que s’acumuli en el plec de la parpella.

·No t’oblidis de la millor protecció solar al mateix temps que et apliques un toc de color. Tenint molt present el to de la teva pell, escollir el nivell de protecció i aplicar-la adequadament és del tot imprescindible per evitar els danys que el sol produeix en la nostra pell. Abans d’anar a la platja i cada dues hores o després del bany és bo repetir l’aplicació. Hem d’aprofitar que són moltes les marques de cosmètics que ens ofereixen la possibilitat d’aportar color a aquesta aplicació per unificar el to de la cara d’una forma natural i sana. Així a més de protegir-nos dels perjudicials raigs UV disposem d’una BB cream que cobreix les imperfeccions.

Així que ja has vist que no està renyit el gaudir d’un dia estiuenc a la platja amb l’anar maquillada i veure’t perfecta. Només queda comprar els productes més adequats, aprendre a utilitzar-los en la seva justa mesura i relaxar-te al sol amb les millors garanties de protecció.

 

Yvette Pons