Més de 300 ciclistes participen a la 7a pedalada Riu de Gost de la Torre de Claramunt

33

315 ciclistes van participar a la 7a pedalada Riu de Gost diumenge 2 de juliol de 2017, que va tenir lloc als voltants de la Torre de Claramunt. Aquesta trobada esportiva no competitiva va néixer  l’any 2011 amb l’objectiu de promocionar l’esport de la bicicleta de muntanya gaudint dels entorns naturals del municipi. L’edició d’aquest any va constar d’uns 30 Km de traçat tècnic de corriols, trialeres, senders i pistes, amb un desnivell acumulat de 800 metres, un recorregut exigent amb una exigència física i tècnica mitjana-alta.

Els primers classificats de la prova van ser el ciclista de Carme Josep Enric Farriol amb un temps de 1:22:28, seguit del ciclista de Balaguer Aleix Sierra amb 1:25:38, i el ciclista d’Igualada Oriol Forn amb 1:25:50. El quart classificat, i primer ciclista de la Torre de Claramunt, va ser Sebastià Santos, amb 1:25:54.

La pedalada també va comptar amb ciclistes de l’Anoia, vinguts d’Òdena, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, Jorba, Hostalets de Pierola, Capellades, Masquefa o Piera, i d’altres provinents de municipis catalans com Mediona, els Monjos, Viladecans, Cervelló, Parets del Vallès, Martorell, Esparreguera, Vallirana, Vilanova i la Geltrú, Barcelona, Manresa, Sabadell o Calafell.