L’Igualada Femení HCP sentencia el partit contra el cuer a la primera part

24 d'octubre de 2018

L’Igualada Femení HCP va superar sense problemes al cuer de la classificació, un Barberà molt disciplinat i amb una gran portera sota pals, Berta Canal, que va evitar una diferència més gran.

Al minut vuit, després del recital d’aturades de Berta, Elba Garreta aconseguia marcar el primer gol, 0-1. Dos minuts després les locals empataven el partit, 1-1. Al minut tretze Carla Claramunt tornava a posar per davant a les anoienques, 1-2. Marta Soler marcava el tercer dos minuts després, 1-3. I al minut divuit, la mateixa Marta, posava el quart gol a l’electrònic, 1-4. Un minut després, Queralt del Àguila marcava el seu gol, 1-5. I a cinc segons dels descans, Abril Batlle marcava d’un fort xut, des de camp propi, el darrer gol de la primera part, 1-6.

Les igualadines van dedicar-se a mantenir el resultat i només marcaria un cop més, per fer el seu “Hat-Trick” particular, Marta Soler, a dos minuts pel final del partit i deixant el definitiu 1-7 final que manté a les igualadines en segona posició pendents d’un error del Vilanova que va guanyar a la pista del Vila-sana 3-7.

La propera jornada, les noies de Maria Fernández “Pulgui” rebran la visitat del CH Mataró, que es troba en sisena posició a vuit punts de les igualadines. Tot i així, l’equip sap que no serà un rival còmode i que hauran de sortir amb la màxima concentració per superar a l’equip del Maresme.