Sheila Grados i Javier Gavara inauguren el Cicle Música de Primera Fila al Teatre de l’Aurora

29

Els reconeguts músics Sheila Grados i Javier Gavara inauguren aquest divendres, en un únic concert, el Cicle Musica de primera fila de la programació del Teatre de l’Aurora. Oferiran un concert on les coplas i els boleros de sempre en seran els autèntics protagonistes, amb temes plens de poesia i tocs de flamenc que expliquen històries d’amor i de desamor.

El públic podrà gaudir de l’espectacular veu de Sheila Grados i la guitarra flamenca tocada magistralment per Javier Gavara que arribaran al cor i a l’ànima sense deixar a ningú indiferent.

El Teatre de l’Aurora i l’Escola-Conservatori Municipal de Música d’Igualada son els organitzadors d’aquest primer concert. Amb aquesta col·laboració es pretén incrementar la repercussió del Cicle de Concerts de Professorat de l’ECMMI.

Horari i venda d’entrades

El concert Boleros i coples de sempre de Sheila Grados i Javier Gavara tindrà lloc divendres 23 d’octubre a les 21 h al Teatre de l’Aurora. Les entrades tenen un preu de 10 € i 8 € (amb els descomptes habituals) i es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.