L’Antic Gremi de Traginers participa en altres Tres Tombs del país

24

Gairebé cada cap de setmana a partir dels Tres Tombs de la nostra ciutat, l’Antic Gremi de Traginers ha participat en algun dels Tres Tombs celebrats a arreu del país, representant de la manera que sap fer millor, el nom de la ciutat d’Igualada.

Així doncs, d’ençà de la darrera notícia a mitjans de febrer, el Gremi va participar als Tres Tombs de Terrassa el passat diumenge 19 de febrer amb el carro de bombones i dos de particulars. En diumenge 26 de febrer l’entitat es va desplaçar al Tarragonès, concretament al municipi de Constantí, on feia alguns anys que no s’hi anava. S’hi va participar també amb el carro de bombones, el carro de trabuc (recuperat de nou i presentat als Tres Tombs d’Igualada d’aquest any) i un parell de particulars. Seguidament, el diumenge 5 de març es va col·laborar al seguici de Sant Joan de Vilatorrada amb l’espectacular carro de fogots i dos carruatges particulars. La darrera població en la qual el Gremi ha contribuït a fer uns Tres Tombs més complerts ha estat la de Sant Vicenç de Castellet, on s’hi ha participat amb un carro de pagès i tres carruatges particulars aquest passat diumenge 12 de març.

Finalment, el proper diumenge 30 d’abril l’entitat participarà als Tres Tombs d’Anglesola, una de les darreres poblacions que tanca el calendari d’enguany.

Cal dir també que l’Antic Gremi de Traginers va col·laborar en la preparació de la botifarrada que s’ofereix a l’acabar, com cada any, a les comparses que van formar part de la rua del Carnaval. Des de l’entitat volem agrair a totes aquelles persones que voluntàriament van fer-ho possible un any més.