L’agència Boxcom, amb seu a Igualada, realitza el vídeo corporatiu del Mobile World Capital

56

Boxcom, agència de comunicació global amb seu a Igualada ha realitzat, per segon any consecutiu, el vídeo corporatiu de Mobile World Capital en el marc del Mobile Wold Congress.El vídeo reflecteix el caràcter d’innovació i transformació digital a través del seu esperit empresarial.

Mobile World Capital segueix confiant en Boxcom per a la realització del seu vídeo corporatiu. Anteriorment les dues empreses ja han treballat plegades en altres projectes com Mobile Connect (amb projectes d’autenticació) i MSchools (amb diversos vídeos de concepte i realització d’actes).

El Mobile World Congress, que un any més ha omplert el recinte firal de la Gran Via, és la cita més important del món sobre tecnologia mòbil. Tal i com va explicar el director general de la GSMA (l’Associació que agrupa a la indústria mundial del mòbil) Mats Granryd als mitjans: “El mòbil és una plataforma global que sosté la infraestructura de connectivitat i l’accés a internet de dues terceres parts de la població mundial, i possibilita la consolidació de les noves economies digitals per a superar els reptes socioeconòmics”.

Boxcom produirà dues webs internacionals del grup Borges

D’altra banda, Boxcom després d’haver realitzat la web de producte de la marca Borges i la seva implementació internacional, ha firmat recentment la producció de dues pàgines webs worldwide per al Grup: Borges Professional i Ortalli.

Borges Professional té com a objectiu ser un canal transversal que inclogui la mostra de diverses marques del grup en el mercat global.

D’altra banda, la nova web d’Ortalli transmetrà, no només a través de continguts sinó també en el seu look&feel, els valors i imatge pròpia de la marca (Itàlia, Mòdena).

Boxcom és una agència de comunicació que ofereix conjuntament amb Rosebud, serveis d’identitat corporativa, vídeo, web, community management, posicionament web i tecnologia audiovisual aplicada.