Les cròniques de l’Igualada Volei Club del cap de setmana del 4 i 5 de març

7 de març de 2017

El Jorba Solà Sènior Masculí perd al “tie-break” davant el Cometa Bellvei, on els locals no van saber imposar la seva superioritat, en un partit amb molts alts i baixos, en el començament del tie amb un parcials molt grans a favor del Cometa, no va donar opció a l’Igualada d’emportar-se el partit, el tanteig va ser el següent 23-25/25-14/19-25/25-15/9-15, L’equip manté la segona posició, la setmana que ve visiten els Panteres Grogues.

Partit molt intens de 2:20 h el que es va viure el dissabte al Fortí amb l’Alain Afflelou Sènior Femení, davant d’un fort CV Sant Pere i Sant Pau, que venia de guanyar a les líders del grup, les igualadines van guanyar al “tie-break” tot i perdre el 4t set per 31-33.

Aquesta victòria és molt més que això i anima a l’equip a continuar la fase d’ascens amb més ganes i energia. La setmana que ve s’enfronten a casa del Llars Mundet “B”.

Pel que fa a l’Alain Afflelou Sènior Femení “C” , ja que el B va descansa, van perdre al fortí davant els Víkings del Prat, en un partit on no van donar la sensació de poder lluitar per algun set, la setmana que ve es desplacen al Colegio Aleman i el “B” jugarà a les Comes dissabte a les quatre davant el Cardedeu.

El Xp torna amb tres punts més a casa davant el seu enfrontament davant el Gava, tot i la victòria el segon set va ser el mes emocionat arribant al 25-27, una setmana més segueixen sense perdre ni un set en aquesta volta i líders destacats del grup.

Equips base

El Juvenil Masculí perd a casa del Cardedeu en un partit en el que els igualadins anaven en quadro, sense lliure lesionat, tot i això es va comença amb bona dinàmica però l’actitud puntual de un jugador va lastrar a la resta del equip en un mal joc col·lectiu, la setmana que ve s’enfronten al Sandor diumenge a les 10.

El Juvenil Femení perd en la seva visita a Vilanova i la Geltrú en un partit molt disputat per 3-2, on les igualadines han mostrat una defensa molt solida i el partit s’ha decidit per petits detalls, la setmana que ve conjunt amb el cadet s’enfrontaran amb el Molins Negre.

Pel contrari, el Cadet Femení torna amb la victòria per 2-3 davant el Vilanova, on l’emoció va estar present tots els sets, les jugadores de Laia Pujol però van saber estar a l’altura aguantant la pressió i emportant-se el partit aconseguint guanyar el primer partit d’aquesta volta.

El Cadet Masculí a casa del Pansalut dels Monjos, van acaronar la victòria, però els nervis i precipitació en el tie-break, va fer que caigués cap els dels Monjos, tot i això bon partit i s’ha d’aprendre a gestionar els trams final de cada set. El dissabte rebran a la Escola Orlandai.