La infermera i investigadora Montse Montaña serà la segona de la llista d’Igualada Som-hi

303

La igualadina Montse Montaña serà la número 2 de la llista electoral d’Igualada Som-hi que encapçala Jordi Cuadras. Montaña és infermera, investigadora i professora universitària. Ha format part de la direcció d’Infermeria de l’Hospital d’Igualada i ha estat cap d’infermeria del Consorci Corporació Parc Taulí de Sabadell. En aquests moments dirigeix el programa docent del Parc Taulí, és cap del Grup de Recerca en Infermeria del mateix centre i dona classes a la Universitat de Barcelona. A més, és una persona que de sempre ha estat vinculada al moviment feminista i n’és una ferma activista.

Montse Montaña, que és membre del Comú d’Igualada, s’implica amb la candidatura perquè “cal treballar des del món local en la lluita per tots aquests drets i contra les desigualtats. Igualada Som-hi és una oportunitat per fer-ho possible amb optimisme, il·lusió i esperança. En un moment com l’actual m’entusiasma implicar-me a la política municipal en un projecte que posa en valor l’acord, la diversitat i la construcció en positiu per Igualada”.

El candidat a l’alcaldia Jordi Cuadras valora amb molt entusiasme el pas endavant que fa Montse Montaña, “comptar amb una dona com la Montse és comptar amb una energia desbordant i una capacitat de treball més que acreditada. Vam dir que faríem una llista electoral guanyadora i l’estem fent”. El candidat destaca que “Montaña és una persona reivindicativa, que porta alçada sempre la bandera dels drets, de l’esquerra, del progrés i del feminisme que són banderes que Igualada Som-hi també aixeca. És una persona que al llarg de la seva trajectòria ha tingut llocs de responsabilitat i de gestió d’equips com molta altra gent que formem part de la candidatura també hem tingut. Que la Montse accepti un lloc de tanta responsabilitat dins Igualada Som-hi com és ocupar el segon lloc de la llista és un fet que augmenta la solidesa del projecte per guanyar, governar i fer una Igualada millor”.