Empat per recuperar sensacions del CF Igualada

11 de març de 2019

El desplaçament al camp del Tàrrega era important pel CF Igualada per recuperar les sensacions i aixecar els ànims després de la derrota davant el Vista Alegre.

Amb aquest panorama, els primers minuts van ser sense gaires ocasions, ambdós equips no volien fallar per donar opcions al rival. Però l’expulsió del porter local va fer que el partit es decantés més del costat igualadí. Així va ser com, al minut 42, Baraldés va aprofitar una pilota morta a l’àrea rival, per obrir el marcador. El partit anava al descans amb victòria per la mínima, però amb un joc molt travat.

A la represa, els anoiencs van agafar el control del partit, veient un Tàrrega molt replegat, que feia perill a les jugades de pilota aturada. Així va ser, com en un córner, després d’un rebot, els de l’Urgell empataven el partit.

Però els de Moha van seguir atacant i, pocs minuts després, Simón convertia un penal per avançar, de nou, els blaus. El gol va fer que l’equip igualadítingués més ocasions que no es van materialitzar.

Perdonar va tenir la seva penalització, quan al minut 82, Ribera va ser expulsat al fer un penal i els locals van fer l’empat. El 2-2 va ser el resultat final. Un càstig molt dur pel vist al terreny de joc.

Amb aquest punt l’Igualada suma 39 punts i la setmana vinent rebrà la visita de la Rapitenca.