Les JERC obren una nova secció local a Masquefa

126

El passat dissabte 3 de febrer, una nova secció local de les Joventuts d’ERC és van presentar a Masquefa a la Sala de l’Aglà de l’Alzinar.

Acompanyats per la diputada de les JERC Rut Ribas, la diputada més jove del nou parlament de Catalunya, va posar en valor la força del jovent com a llavor de l’impuls per la construcció social i nacional de Catalunya, també va intervenir el diputat d’ERC Gerard Gómez del Moral que va voler transmetre un missatge de confiança i la voluntat de persistir en l’objectiu de fer efectiva la República.

L’acte també va comptar amb la presencia de la Directora General de Joventut Marta Vilalta. El membre de les JERC-Masquefa Quim Gómez va presentar a la nova Secció Local i el president d’ERC Masquefa Jordi Ferron va tancar l’acte amb un record per els presos polítics catalans i en especial al president d’ERC, Oriol Junqueras. ERC i JERC Masquefa agraeixen la presencia dels assistents en aquest acte de futur i també donen les gràcies a la Societat de l’Alzinar per la cessió de l’espai i logística.