El Waterpolo Igualada guanya al Picornell en un partit molt igualat

16 d'abril de 2018

El passat dissabte 14 d’abril els waterpolistes de la categoria absoluta del CNI, van disputar el segon partit de la segona fase de lliga contra el Club Esportiu Picornell a la piscina de les Comes.

En el primer quart del partit l’Igualada va començar fent pressió al rival en defensa, fent que l’equip Barceloní no pogués xutar cap a porteria amb facilitat. En atac, es va aconseguir fer diversos xuts acabats en gol però tot i així es van fallar diverses jugades en home de més.

En el segon quart l’Igualada va seguir amb la mateixa tònica que en el primer quart, com que la intensitat en atac i en defensa era bona es va aconseguir un resultat de 7-4 en el marcador. En el segon període el porter D.Hontoria va parar un penal, seguint així amb la seva bona feina sota la porteria com portava fent durant tot el partit.

En el tercer quart els jugadors locals van sortir una mica adormissats i l’equip barceloní va aconseguir retallar distancies en el marcador però gràcies a les parades del porter P.Gómez, no van aconseguir atrapar-los en el marcador.

En el quart i últim període, els dos equips jugaven de forma molt igualada però finalment amb un bon joc, l’equip local va guanyar amb un 12-11.

Parcials: 4-3, 3-1, 1-2, 4-5

Alineació CNI: D.Hontoria(porter), E.Noguera(3), D.Pelejà(1), J.Burgues(2), R.Calaf(1), J.Soler, P.Perez, T.Mallofré(1), D.Sánchez(1), M.Badia(1), A.Boix, X.Palomo(2), P.Gómez(porter) i com a entrenador M.Tolosa.

El proper partit serà dissabte 21 contra el Club Waterpolo Sant Adrià B.

Des de aquestes línies agraïm a Servisimó per ser espònsor del Club Natació Igualada durant aquesta temporada.

Creus que amb la nova normativa de lloguers s'abaixaran notablement els preus de la Conca?