El CB Igualada ofereix un recital de bon joc a Lleida i supera el Pardinyes

16 d'abril de 2018

El partit es preveia intens i ajustat donada la importància d’aquest i el que es jugaven els 2 equips, especialment el Pardinyes que havia fet un crit a la selva afició per intentar segellar l’accés a les fases d’ascens.

El partit va començar ajustat però de seguida el CBI va demostrar que havia anat a Lleida a guanyar el partit obrint marge en el marcador a base d’intensitat en el joc tan en la faceta ofensiva com la defensiva, acabant el primer quart amb un clar 13-24. El segon quart va seguir amb la mateixa tònica, dominant en el joc interior i mostrant encert en el llançament exterior de 3 punts (11/22 triples 50% al finalitzar el partit). S’arribava al descans amb un clar 30-47.

A la represa l’equip local, fruit especialment d’endurir molt el partit en defensa i d’exercir una insòlita pressió als arbitres aconsegueix retallar marge en el marcador. Tot i així finalitza el 3r quart amb un clar 51-64. Al darrer quart, a la desesperada, l’equip lleidatà surt a protegir-se amb una defensa zonal 2-3 provant de posar a prova els nervis de l’equip igualadí. Va ser llavors quan va sortir el millor rendiment de l’equip blau amb un gran encert des de la línia exterior. Al final, càtedra de joc de l’equip de Jordi Martí a Lleida finalitzant amb un 76-89 que dona l’average a favor de l’equip igualadí que haurà d’esperar una derrota de l’equip lleidatà i alhora guanyar els seus 2 compromisos que li resten per poder accedir a les fases d’ascens.

Es dona la curiositat que l’equip igualadí té l’average guanyat amb tots els rivals de la competició. Al final del partit l’entrenador igualadí comentava: “Hem vingut a Lleida amb la convicció de treure el partit i ho hem fet. A l’anada se’ns va escapar en els darrers 3 minuts”. “Estem satisfets de demostrar que hem guanyat clarament als 2 equips que tenen més opcions d’entrar a fases i que si no ho fem serà per falta de regularitat”.

El femení perd a Terrassa després de dues pròrrogues

CN TERRASSA – CB IGUALADA 69-67

PARCIALS: (9-13) (10-14) (16-6) (19-21) PERIODES EXTRES (15-13)

Partit que es presentava complicat a la pista del CN Terrassa, un equip que venia de tres derrotes consecutives. Joc intens, dur, alternatives al marcador i un final d’infart amb dos pròrrogues que s’emporta l’equip local amb una diferència mínima de dos punts.

Anotadores: Carner (16), Aldomà (-), Soler (16), Amatllé (1), Jané (9), Lamolla (8), Figueras (-), Carrasco (8), Fernández (-), Roda (-) Diaz (7) Talasimov (2)