El CF Igualada encarrila el camí de la tranquil·litat guanyant al Rubí (3-2)
E

23 de novembre de 2016

cfi-rubi-igualada-veuanoiaEl CF Igualada ha aconseguit en els 3 últims partits 7 dels 9 punts disputats, els últims 3 gràcies a la victòria d’aquest diumenge davant del UE Rubí. Però això no es més que un gra de sorra en el castell que cal construït per assolir la tranquil·litat.

Diumenge es va poder veure una de les millors primeres parts dels darrers temps; un CF Igualada que toca i toca la pilota, no en “trenca” cap, però que a la vegada busca superar línies per tal que els migcampistes i davanters puguin trenar jugades ràpides i amb la verticalitat necessària per fer mal a la porteria rival.

Minut 7: Escapada per banda dreta de Martí, centrada i Anselm no hi arriba per poc.

Min 13: Escapada per banda dreta de Martí, passada a Anselm i gran aturada del porter de la UER.

Min 18: Escapada per banda dreta de Martí, perfecta centrada i Gol de Güell a boca de canó. 1-0.

Min 25: Molt bona jugada d’Eric, que passa a Iker i remata a Gol. 2-0.

Min 32: Molt bonica jugada, entre Bernat, Martí Just, de nou Bernat i atura el porter de la UER.

En aquesta primera part el CF Igualada va ser superior amb possessió, toc, intensitat i perillositat. Una gran primera part.

Min 46: Escapada, de nou, de Martí Just per banda dreta, creua sol davant el porter i aquest fa una magnífica aturada.

Min 51: Falta de fora l’àrea sens aparent perillositat de la UER, i després de no ser rebutjada, gol del Rubí. 2-1

Min 68: Gran jugada per banda dreta, a cama canviada d’Eric, i de potent xut ras marca el 3-1.

Min 73: de nou falta de fora l’àrea , i també sens aparent perillositat de la UER, i de nous després de no ser rebutjada, gol del Rubí. 3-2

Min 80: Falta per darrera a Martí Just quan ja es quedava sol davant del porter, i l’àrbitre assenyala falta sobre la mateixa línia i groga al jugador del Rubí. Per centímetres no fou penal.

Un bon partit, amb nervis finals fruit de la incertesa del resultat i de la posició a la taula classificatòria.

Diumenge vinent els igualadins es desplacen a Sitges on jugaran a les 17:00 davant del Suburense. Un partit molt important; un cap de molt reduïdes dimensions on s’haurà de veure el joc que fan els homes de Dani Gimeno. Si seguiran amb el seu gran joc de toc i possessió, o hauran de fer adaptacions a aquestes reduïdes dimensions. Segur que els tècnics del CFI en tenen la solució.