Dani Vilà es proclama Campió de Catalunya de Quadresistència a Castellolí
D

23 de novembre de 2016
dani-vila-campio-mon-castelloli-quad-veuanoia

El passat diumenge es va disputar a les instal·lacions del Circuit Off-Road de Parcmotor Castellolí la darrera prova del Trofeu Català de Quadresitència, organitzat per la Federació Catalana de Motociclisme, Parcmotor Castellolí i Moto Club Igualada.

Dani Vilà, pilot del Moto Club Igualada, es va proclamar Campió de Catalunya de Quadresistència Q1 al finalitzar primer absolut en la cursa de Castellolí. Vilà, amb un Yamaha Raptor, va guanyar amb autoritat les dues mànigues en les que composava el meeting, obtenint mes d’un minut d’avantatge sobre el segon classificat Killian Diaz. Anthony Torres va ser el tercer classificat final tot i ser quart en la segona màniga de cursa.

El Pilot de Capellades completa d’aquesta manera una brillant temporada al Català de l’especialitat on ha obtingut 5 de les 6 victòries absolutes possibles i una segona posició a la primera cursa de la temporada, on encara arrossegava una lesió als lligaments creuats que es va fer al finals de la temporada 2015.

Pel que fa a la resta de participants de la cursa, Lluis Quer es va proclamar vencedor en la Categoria Q2 finalitzant quart de la general, i Roberto Anton va fer lo propi a QAmateur, reservada als pilots no professionals.