Carles Puigdemont dona suport al llaç groc humà

122

El president Puigdemont va fer explícit ahir a la tarda a través del seu compte de Twitter el suport per aconseguir fer el llaç groc humà més gran del món. Ho va fer en una piulada que deia “Molt bona iniciativa, la dels revoltats.cat per al 15 de juliol. Gràcies per la vostra empenta i solidaritat! Serà un gran dia!”, i afegia una fotografia amb la samarreta de l’esdeveniment que es celebrarà el pròxim 15 de juliol a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada.


Puigdemont s’afegeix a altres cares conegudes de Catalunya com el presentador de televisió Quim Masferrer, l’economista Xavier Sala-i-Martin, el fotoperiodista Jordi Borràs o familiars dels presos polítics com la dona de Josep Rull, Meritxell Lluís.

Amb aquesta acció, es vol recaptar fons que es destinaran a l’Associació Catalana de Drets Civils, impulsada pels familiar dels presos polítics catalans, i fer visible el clam per la llibertat dels empresonats. L’any 2013 es va fer una acció semblant, en què més de 2.000 persones van construir l’estelada humana més gran de la història a la mateixa ubicació que es construirà el llaç groc humà.