La música i la gastronomia també seran protagonistes del Rec.0
L

26 de maig de 2016

Rec 7 bTorna el Rec.0 Experimental Stores: la venda salvatge i l’experiència de compra singular inunden de nou l’antic barri industrial d’Igualada. Des de les marques més populars fins als dissenyadors més emergents es reuneixen al Rec per vendre els seus estocs a preus radicals en un entorn creatiu únic, que converteix el Rec.0 en una de les concentracions de pop up stores de moda més singulars del sud d’Europa.

En paral·lel a la venda radical, més de 20 formacions musicals i sessions de DJ ocuparan els escenaris del Rec.013 de l’1 al 4 de juny. Per primera vegada, arriba al Rec la gira de concerts de Menú Stereo, de Movistar+, que recorrerà festivals com el VIDA, el Vallsonora, l’Ebremusik i el Rec.0. El programa Menú Stereo, que aposta per la música i s’apropa a l’indie estatal, tindrà un escenari propi al Rec.013, on hi pujaran Belushi i The New Raemon (dimecres 1 de juny), Cala Vento i Odio París (dijous 2), Grushenka i Joana Serrat (divendres 3) i Extraperlo i El Último Vecino (dissabte 4).

elultimovecino_ahidaagirre_6 bUna edició més, Estrella Damm, patrocinador oficial del Rec.0 Experimental Stores, comptarà amb dos espais musicals, un escenari i una zona on s’hi faran sessions de DJ. Collserola Postcards i 12 to 12 quartet actuaran dimecres 1, Jorge Da Rocha i Diego Paqué, el dijous 2, Albert Gàmez i Morena Tradipatxanga divendres 3, i Edna Sey, Kyne i The Zpehy Bones, dissabte 4 de juny. L’escenari de concerts Estrella Damm estarà ubicat al costat de les propostes gastronòmiques del Rec Street Food i la barra d’Estrella. A més, hi haurà un altre espai musical amb un concert diari, amb grups com Oakland, U&I o Dani Díaz.

Les sessions de DJ, els tallers infantils i les presentacions de llibres acaben d’arrodonir una agenda completa, amb totes les propostes gratuïtes i obertes a tothom.

Com a novetat, el divendres 3 de juny, s’emetrà en directe el programa Feedbac de ràdio Flaixbac, des de l’escenari Estrella Damm. Actualitat musical, notícies sobre pàgines web, TV, aplicacions i tafaneries del món del cinema i de la moda són alguns dels continguts que defineixen el Feedbac, que s’emet de 17h a 20h.

 

Més de 40 propostes gastronòmiques

El festival Rec Street Food presenta els millors food trucks de menjar de carrer, on destaquen les novetats de La Finestra o La Relíquia, a més de Pebre Negre, Dali’s, Fuxia Barcelona, Carambola, Porta Platets i fins a 40 furgonetes més, a més de la zona de vins de Cellers Torres i el food truck de xocolata Lindt Hello.

 

Compartir

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta