8.2 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

Torna el curset d’esquí per a nens i nenes de la UECANOIA
T

Publicitat

Després de la obligada aturada del curset de l’any passat amb motiu del Covid-19, tornem amb empenta renovada amb el 39è Curset d’Esquí Alpí 2021. Els nens i joves que hi participen esperen amb il·lusió el retrobament amb els seus companys i companyes i també amb els monitors que any rere any els porten per les pistes del domini esquiable més gran del Pirineu: GRANDVALIRA (Andorra). Al llarg d’aquests 39 anys han estat molts els anoiencs que han après a esquiar en el nostre curset i que en guarden un bon record. El tarannà que s’hi respira i el bon fer dels nostres monitors fan que la majoria dels cursetistes repeteixi l’experiència, any rere any.

Aquest curset està pensat per ensenyar a esquiar o millorar el nivell d’esquí als nens i joves a partir de 7 anys que s’hi inscriuen. Fem cinc grups diferents amb dos monitors del club en cada un d’ells repartits segons el nivell d’esquí de cada cursetista. La ràtio és de 4/5 cursetistes per monitor. Per complementar la tasca dels nostres monitors, el club també contracta monitors professionals de l’estació de Grandvalira. Les classes es duen a terme durant tot el dia, parant 45 minuts per dinar. L’allotjament el tenim reservat, com cada any, al refugi Aina de Canillo. És un equipament que s’ajusta perfectament a les nostres necessitats i que aquest any ha estat adaptat especialment per seguir el protocol Covid-19 indicat pel Govern Andorrà. La sortida es farà el dia 26 de desembre a les 17.00 h de l’estació d’autobusos d’Igualada i la tornada serà el dia 31 a les 19.30 h en el mateix indret.

El preu és força ajustat (perquè els 12 monitors del nostre club que hi participen ho fan de manera totalment altruista) i inclou les classes d’esquí (de les 10.00 h. a les 17.00 h. cada dia) el transport amb autocar fins a Andorra i els autocars de cada dia per pujar i baixar al telecabina de Soldeu des de Canillo, el forfet pels cinc dies, el guarda esquís a la mateixa estació, la pensió completa al refugi, la cursa cronometrada, el pagament als monitors de l’Escola Andorrana d’Esquí, etc. En acabar les classes d’esquí, després de la sessió de dutxes, els nens i nenes participants poden optar per les diferents possibilitats que ofereix el refugi AINA on estem allotjats: cinema en una sala especialment habilitada, jocs de taula diversos, tenis de taula, lectura… També fem alguna visita al poble de Canillo i al seu Palau de Gel. Per tal de facilitar l’organització, tots els participants tenen reservat el guarda esquís al Pla dels Espiolets (Soldeu) de tal manera que només han de dur els seus esquís el primer dia i l’últim. La resta queden guardats a l’estació. El dinar també el fem a les pistes amb pícnic i els remuntadors per recollir els esquís cada dia els fem des del telecabina de Soldeu. També fem un eslàlom cronometrat en una pista tancada per a l’ocasió. Les places són limitades. El divendres 15 de novembre, obrim les inscripcions. Els participants en el curset de l’any passat, com és costum, tenen la plaça garantida (sempre que formalitzin la inscripció dins del mes de novembre). Pels nous participants, les places disponibles s’adjudicaran per ordre d’inscripció a partir del 15 de novembre. Tota la informació referida al curset es pot consultar a l’apartat d’Esquí Alpí de la pàgina web del nostre club: www.uecanoia.cat

Si voleu més informació, truqueu al Club Excursionista UECANOIA: Tel: 938032047 de 19.00 h a 21.00 h qualsevol dia laborable o bé personeu-vos-hi al carrer Sant Magí 28 amb el mateix horari. Si preferiu contactar amb nosaltres per correu electrònic, l’adreça on cal que us dirigiu és: uecanoia@uecanoia.cat. Els pares dels nous participants, abans de decidir si s’incorporen al nostre curset, tenen la possibilitat de concertar una entrevista amb els directors del curset per ampliar-ne els detalls i resoldre tots els dubtes que puguin tenir. En cas de voler utilitzar aquesta opció, indiqueu-ho en el moment de contactar amb la secretaria de l’entitat.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies